[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Pozor na špatné dodavatele, kteří ohrožují vaší firmu![/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]V současném světě si nejsme schopni zajistit všechny potřebné pomůcky, součástky či služby sami, i kdybychom se o to sebevíce snažili.

Abychom mohli podnikat v jakémkoli oboru, musíme se smířit s tím, že budeme vždy závislí na dodavatelích, kteří nám v ideálním případě včas a za rozumnou cenu dodají vše, co nám umožní pokračovat v našich aktivitách. Roli dodavatelů nelze proto v žádném případě podceňovat. Žádná firma se neobejde bez dodavatelů.

Díky tržní a globální ekonomice máme možnost si vybírat ze slušného počtu firem, které se navíc v době ekonomické krize derou o zakázky, přesto však je při tomto výběru nutná maximální obezřetnost. Žádný podnikatel určitě nechce po pár týdnech spolupráce zjistit, že nový dodavatel neplní smlouvu, nedodržuje termíny, nebo že jeho služby jsou zbytečně drahé.

Takováto špatná volba může ohrozit chod společnosti a způsobit vážné problémy ve vašem podnikání. Nedopusťte tedy, abyste kvůli špatnému dodavateli ztratili své zákazníky a dobré jméno vaší firmy. Pro výběr toho správného dodavatele bychom měli používat zavedené a ověřené postupy a metody. Nejedná se přitom pouze o provedení analýzy dodavatelského trhu a vyjednání skvělých cenových podmínek.

Důležité je také následné budování partnerského vztahu, který vám zaručí spolehlivost a korektnost dodavatele vůči vaší firmě a také schopnost pružně reagovat na vaše aktuální požadavky a potřeby.

Co všechno se naučíte v kurzu „Jak správně vybírat a řídit dodavatele“?

Všechny tyto techniky se můžete naučit na kurzu „Jak správně vybírat a řídit dodavatele“, který pořádá společnost EDUX ve formě firemního kurzu. Školení je určeno pro manažery nákupu a střední a vyšší management, který rozhoduje o firemních nákupech.

Co Vám kurz přinese?

Během kurzu získáte důležité dovednosti a znalosti, které vám ulehčí výběr a jednání s dodavateli a také omezí rizika spojená s těmito procesy.

Doporučujeme další kurzy zaměřené na prodejní dovednosti:

  • Vedení prodejního rozhovoru
  • Efektivní obchodní komunikace
  • Psychologie prodeje
  • Typologie zákazníka pro obchodníky
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/