Videa – měníme kurz

Plujeme ke kreativnímu přístavu v roce 2024

Jak se blížíme k západu roku, cítíme, jak se v našich plánech připravuje změna směru. Po mnoha výzvách a dobrodružstvích, které jsme zažili, je čas změnit kurz a zamířit k novým horizontům.

Videa, jsou čím dál vidět. Mnozí z vás se pravděpodobně již setkali s výzvami, které přináší rychle se měnící digitální svět. Naším cílem bylo vždy pomáhat vám navigovat tímto mořem digitálních možností, ale nyní máme vzrušující novinky jako jsou nově konzultace ve tvorbě videí a konkrétně Reels.

CapCut aplikaceVidea a kreativita v centru pozornosti – videa aneb tvorba Reels a Shorts

V roce 2024 se chystáme zasvětit naši pozornost kreativnímu umění ve formě tvorby videí pro sociální sítě a digitálnímu kreslení v Procrete. Vidíme, jak tato kombinace kreativních nástrojů může transformovat způsob, jakým komunikujeme, vyjadřujeme své myšlenky a představujeme světu své vize.

Cesta k novému přístavu – výuka tvorby videí Reels, Shorts na Instagramu, Facebooku i na YouTube

Plánování této změny nás připomíná metaforu lodi, která se vydává na moře. Když lodička vyplouvá z přístavu, vždy je napjatá očekáváním dobrodružství a neznámých možností. A tak jako kapitán lodi, stojíme před rozhodnutím o novém směru naší cesty.

Přestože plány a směry se mohou měnit, jedna věc zůstává nezměněna: naše touha podpořit vás na vaší cestě kreativity, objevu a seberealizace. Věříme, že nové nástroje a dovednosti, které přineseme, vám pomohou dosáhnout nových výšin a rozšířit vaše možnosti v digitálním světě.

Od ledna 2024 najdete v e-shopu sadu 3 balíčků – 2 hodiny, 4 hodiny a 6 hodin.

S čím vám můžeme pomoct?Videa - konzultace

  • S tvorbou videí delších i kratších jako jsou Reels nebo Shorts.
  • Co tvořit, jak stříhat videa – převážně přes mobil nebo tablet, kde najít nápady na obsah, jak si ušetřit čas a jaké aplikace se vám budou hodit.
  • Taky v situacích, kdy nechcete být vidět nebo mluvit ve videích, jak to udělat a přesto videa tvořit.
  • Naučíme vás stříhat v aplikaci CapCut nebo i klasicky na Instagramu.
  • Ukážeme vám, jak se zbavit trémy z natáčení.

Sledovat můžete nově i profil na Instagramu, kde tipy najdete od natáčení Stories, Reelsů nebo i jak využít umělou inteligenci pro tvoření, ale i když chcete ušetřit čas. Existuje i zdarma verze pro CapCut na stolním PC, jsou tam všechny funkce, některé jsou na jiných místech. Vzhledem k tomu, že většinou fotíme na mobilech, tak výuka se zaměřuje na iPad, tablet nebo mobil. Zvyknout si na stolní PC, chce jenom trošku času. Sledovat můžete i můj YouTube kanál: Jak nastartovat kreativitu. (odkaz na playlist, kde najdete návody na efekty z Instagramu i na CapCut efekty).

Poděkování a dobré přání

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří s námi dosud cestovali a podporovali nás na naší misi. Přejeme vám do nového roku hodně úspěchů, inspirace a kreativity. Ať vám všechny lodi popluje zdarne do přístavu, kde čekáte své další dobrodružství.

Těšíme se na setkání s vámi na nových vlnách kreativity v roce 2024!

Máte otázky ohledně konzultací, napište nám na e-mail: info@edux.cz.

odrazka

Konzultace videa – Balíček – 4×1 hodina.

Balíček pro ty, co se chtějí seznámit s CapCutem více, chtějí trénovat krok za krokem, hodit se jim budou i nápady, co točit, jak tvořit populární Meme a gify.
Chtějí i zpětnou vazbu na videa nebo informace, odkud stahovat videa zdarma.
Individuální výuka probíhá po hodinách. Hodina je na vysvětlení a pak je časový odstup na otestování nebo případné otázky.
Zaměříme se v CapCutu na mobil a tablet.
Součástí je i tahák na využití základních funkcí.

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/