Chcete tvořit videa a stále váháte, protože nevíte, jak na to? Možná vám to připadá technické, možná nechcete mluvit na kameru nebo vůbec netušíte, jak začít.

Aplikace CapCut je zdarma a má i placený formát a navíc skvělé je i to, že pro ty, co už dobře nevidí, bude dobrou zprávou i to, že je nejenom v mobilu, ale i na stolním počítači.

Co přináší tvorba videí?IMG 7110

Je to kreativní činnost, kde můžete ukázat sebe, odlišit se, představit své produkty a služby, které prodaváte, ale zákulisí, jak vaše produkty vznikají nebo i návody na výrobu. Díky krátkým videúm vás klienti mohou poznat.

Co ještě CapCut může přinést uživatelům:

1. Kreativní výraz: Používání CapCutu umožňuje uživatelům vyjádřit svou kreativitu a vizi tímto způsobem. Můžete vytvářet videa a vyprávět své příběhy pomocí různých editačních prvků a efektů.

2. Zábava a zážitek: Tvorba videí v CapCutu může být velmi zábavná a odměňující. Uživatelé si mohou vytvářet a sdílet své videa s přáteli a rodinou, což přináší zážitky a zábavu.

3. Rozvoj dovedností: Práce s CapCutem umožňuje uživatelům rozvíjet své dovednosti v oblasti videoprodukce, editace a storytellingu. To může být užitečné nejen pro osobní účely, ale i pro profesní růst.

4. Sdílení příběhů a zkušeností: CapCut umožňuje uživatelům sdílet své příběhy, zážitky a názory s celým světem. To může pomoci budovat komunity a spojovat lidi s podobnými zájmy.

5. Navyšování si své komunity: Získáte nové sledující, což je další krok k novým zákazníkům.

6. Prodej produktů a služeb zábavnou, zravou a zároveň originální formou

5 tipů, když chcete tvořit videa na sociálních sítích?

  • Zkuste nejdříve fotky a proměňte je v aplikaci CapCut na video
  • Natočte video nebo využijte někderé webové stránky, kde najdete videa zdarma a dodejte text
  • Natočte se ve videu a řekněte pár užitečných tipů z vašeho oboru
  • Kombinujte ve videu – videa a fotky
  • Rádi kreslíte – vložte do videí prvek, který vaše videa identifikuje

POZOR: Od 1.2.2024 je spuštěný nový instagramový profil: Zdenkamarketing, který začněte sledovat, pokud to myslíte s točením videí vážně.  Na profilu najdete tipy: jak točit zajímavé příběhy, stories, jaké nálepky a efektz používat. Tipy, jak si šetřit čas a stříhat a publikovat efektivně a jak maximalizovat využití umělé inteligence při tvorbě videí.

Možností je mnoho a stačí ovládnout základní funkce a teď je tady možnost konzultace s bonusem – CapCut s 2 hodinou konzultací.Chcete tvořit videa?

  1. Naučíte se, jak používat základní funkce a zajímavé efekty
  2. Tvořit rychle zajímavá videa
  3. Ušetříte si čas a získáte tipy, jak recyklovat.
  4. Nový způsob propagace a větší dosahy
  5. Budujete komunitu nových zákazníků

Využít to můžete pro sebe nebo jako vánoční dárek pro někoho z rodiny.

Konzultace online formou na Google Meetu s časovým odstupem.
Rozsah: 2 hodiny (online formou)

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/