Black Friday extravaganza: tvořivost na maximum

Přicházíme s explozí radosti a jedinečnou nabídkou, kterou si nenecháte ujít! U nás  Black Friday trvá od 20.11.23 – 30.11.23.

1. Turbo nabitý Sketchnoting – v akci 50%!

Přeměňte své myšlenky na barevné vizuální skvosty s naším workbookem Jak jednoduše na sketchnoting – nyní s úžasným 50% slevou! Na všechny produkty, které budou v části „Mohlo by se vám hodit“ se sleva vztahuje taky. Jde o další workbooky, videokurzy. Od otevření kreativity po zdokonalení dovedností, toto je vaše šance na tvořivý zážitek za poloviční cenu!

Black Friday - sketchnoting a CapCut

2. Zbavte se strachu z vytváření videí a tvořte s CapCut konzultacemi!
Chcete se stát mistrem videa? Vyberte si naši silovou konzultaci při tvorbě videí pomocí aplikace CapCut! Získejte triky, tipy a osobní navigaci od profesionálů, a to vše s prodlouženou akcí až do konce měsíce!

Black Friday

Ale to není všechno! Využijte Black Friday před Vánocemi

Akce trvá až do konce měsíce listopadu, abyste měli dostatek času vybrat si to, co vás osloví nejvíce. Těšíme se na společné tvoření a obohacování vašich dovedností!

Dejte své kreativitě volný průchod a posuňte své umělecké hranice! Chcete se na něco zeptat? Napište na e-mail: info@edux.cz.

Dejte si odběr Novinek.

procreate Šipka sketchnoting

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/