Vizuální vzor: tvořivý průvodce světem nápadů!

Dnes si povíme o něčem, co přináší do našich životů špetku kouzla a spoustu radosti – o vizuálních vzorech!

Imaginejte si, že váš myšlenkový svět je jako vlak, na kterém jede příběh. V každém vagónu je jedinečný obrázek, který vám pomáhá porozumět a lépe si pamatovat různá témata. Může to být kytka, která symbolizuje kreativitu, nebo veselá krajina, která vás vede cestou za novými nápady.

Pro koho se hodí konzultace na téma vizuálních vzorů?

Lektoři: Obohaťte své výukové metody o vizuální prvky, které zajistí, že vaše učení bude nejen informativní, ale také inspirativní.
Obchodníci: Oživte své prezentace a obchodní strategie pomocí jedinečných vizuálních vzorů, které si vaši klienti zapamatují.
Koučové: Přineste do své koučovací praxe nový rozměr – nechte klienty vizualizovat své cíle a plány.

Vizuální vzory - cíl

Proč vytvářet vizuální vzory?

  • Zábavný způsob učení: Vizuální vzory přinášejí do učení a sdílení informací nový rozměr. Jsou to jako malé vizuální pohádky, které vám pomáhají lépe si pamatovat a porozumět konceptům.
  • Unikátní výraz: Každý vzor je jako jedinečná malba vašich myšlenek. Můžete vyjádřit složité nápady prostřednictvím jednoduchých a krásných obrázků.
  • Efektivní komunikace: Pro obchodníky může být jedním pohledem na vizuální vzor jasné poselství. Místo tuctových prezentací můžete sdělit příběh prostřednictvím obrazu.

Jak na vizuální vzory:
1. Vyberte téma: Co chcete sdělit? Může to být obchodní strategie, koučování, nebo cokoli jiného!
2.  Nakreslete obrázek: Použijte jednoduché tvary a barvy. Může to být i abstraktní – klíčové je, aby to vám mělo smysl.
3. Připojte příběh: Každý detail může vyprávět svůj příběh. Vytvořte spojení mezi obrazem a vaším tématem.

Vizuální vzory- příběh

 

Takže, vezměte si tužku a papír a pusťte se do světa vizuálních vzorů! Nebo si ještě lépe přijďte někdy pokecat, ať to společně rozkreslíme. Využít můžete individuální online konzultaci.

Trvá: 2 hodiny (2×1 hodina online Google Meet)
Cena: 2.400 Kč

Koupit

Chcete vědět Novinky, které chystáme a dostat workbook zdarma? Dejte si odběr.

procreate Šipka sketchnoting

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/