5 tipů, jak si  zjednodušte život  s SimpleShopem

V dnešní digitální éře je online podnikání stále populárnější a rozšíření svých obchodních aktivit na internet je nezbytností. Ale jak zůstat konkurenceschopný a uspět ve světě elektronického prodeje?

Simpleshop - Ilustrace - akceTento úžasný nástroj vám umožní nejen spravovat vaše objednávky a fakturaci na jednom místě, ale také zvýšit vaše prodeje a zisk díky jeho efektivnímu prodejnímu formuláři.

Můžete prodávat, i když nemáte web tím, že dáte odkaz na produkt.

Jak vám SimpleShop může pomoci posunout váš online byznys na vyšší úroveň.

1. Správa objednávek a fakturace:

Zapomeňte na zmatek a chaos spojený se správou objednávek a fakturace. SimpleShop vám poskytuje jednoduchý a intuitivní objednávkový a fakturační systém, který vám ušetří spoustu času a usnadní každodenní provoz. Přijímání objednávek, sledování stavu objednávek a vytváření profesionálních faktur – to vše je teď snadné jako nikdy předtím.

Formy úhrady na SimpleShopu:

  • bankovní převod
  • QR kód
  • napojení platební brány a na výběr jich máte několik
  • platba kartou
  • zrychlený bankovní převod

2. Prodejní formulář, který zaujme:

Prodejní formulář je klíčovým prvkem, který může ovlivnit rozhodování vašich zákazníků. SimpleShop vám poskytuje moderní a atraktivní prodejní formulář, který zaujme vaše návštěvníky a přemění je věrnými zákazníky.

S možností přizpůsobení designu formuláře podle vašich potřeba ať už jejich pozadím nebo si můžete vytvořit vlastní. Jednoduchým procesem objednávání můžete očekávat vyšší konverzní poměr a zvýšení prodejů.

3. Flexibilita pro vaše webové stránky:

SimpleShop je navržen tak, aby byl flexibilní a přizpůsobitelný vašim potřebám. Zvolit si může odkazy přímo na prodejní formulář, produkt nebo k článku vložit tlačítko pro nákup, kdy si taky uzpůsobíte barvu k webu.

4. Česká firma i s podporou:

SimpleShop je českou firmou, která rozumí specifickým potřebám a očekáváním českých podnikatelů. Tvoří video návod, má skvělou podporu, která rychlé odpovídá na případných dotazů či problémů.

5. Kompletní řešení v jednom:

SimpleShop kombinuje objednávkový a fakturační systém do jednoho a dík tomu ušetříte tak nejen peníze, ale také čas a úsilí. Můžete si taky nastavit i systém upomínek nebo vytvářet členské sekce.

Co jako vzdělávací firma prodáváme přes tento formulář?

 

 

 

Zavyzkoušení nic nedáte a platí pouze za objednané a zaplacené zboží

Nenechte si ujít příležitost využít výhody, což představuje jednoduchost, flexibilitu a podpora české firmy jsou klíčové prvky, které vám pomohou dosáhnout úspěchu ve vašem online podnikání.

Zaregistrujte se ještě dnes a zkuste SimpleShop zdarma!

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/