Procreate – kdy si zvolit konzultaci a kdy videokurz?

Konzultaci si volte v případě, že chcete Procreate používat ke konkrétnímu projektu a chcete se učit rychle a efektivně. Zároveň pokud chcete mít zpětnou vazbu na své úkoly. Volit můžete ze tří balíčků, a to v závislosti na tom, jak jste pokročilí nebo do jaké hloubky chcete jít.

Digitální kreslení Procreate individuálMáte představu čemu se chcete v podnikání věnovat?

Pokud už máte konkrétní projekt, ke kterému chcete digitální kreslení používat – a je zejména z oblasti vzdělávání, prezentací a učení sketchnotingu, doporučuju individuální konzultaci.

Pokud se chcete seznámit se základními funkcemi Procreatu, jak funguje, a ještě přesně nevíte, k čemu a jak byste ho chtěli používat, doporučuju videokurz. K videokurzu si pak můžete také zakoupit případnou konzultaci a doptat se na některé funkce.

Videokurz Procreatu se do hloubky nezaměřuje na animace ani na tvorbu štětců, takže pokud vás zajímá konkrétně tato problematika, je lepší zvolit si individuální konzultaci.

Videokurz trvá 1 hod. 17 minut. Seznamuje se základními funkcemi programu Procreate. Součástí je i Sešit Procreate, který si lze zakoupit i samostatně v ceně 150 Kč.

Koupit VIDEOKURZ

Procreate - digitální štětceCo si ještě v rámci Procreate můžete zakoupit?

Koupit si můžete razítkovací štětce, které můžete využít jako razítka: jsou z různých oblastí – například škola (dvě sady), zvířata (sada koček, sada psů a mix zvířat z workbooku Jak jednoduše kreslit zvířata).

Také tam najdete ještě sketchnoting, šipky, postavičky a bublinky, které si můžete zakoupit, importovat do Procreatu a používat jako razítka pro rychlé kreslení.

Podívejte se na stránku štětců. Pokud máte specifickou otázku, ale nenašli jste tady na ni odpověď, napište nám, rádi vám odpovíme e-mail: info@edux.cz. Příští rok připravuji

Na videokurz bude navazovat konzultace nebo pokud máte rádi videokurzy, tak videokurz Procreate č. 2 – Animace a štětce.

Dejte si odběr NOVINEK, ať vám nové streamy a akce neutečou.

Šipka sketchnoting

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/