Od doodlování k tvorbě digitálních produktů. Neumím kreslit. I přesto jsem se dostala k prodeji různých digitálních produktů. Mentorink či konzultace.

Digitální produkty Procreate

registrace novinky Procreate

Jak začala tvorba digitálních produktů?

Jsem bez talentu a nemohu tedy kreslit. To bylo přesvědčení, ve kterém jsem roky žila. Proto jsem nekreslila. Podvědomě jsem ale hledala jiné cesty, jak tvořit – lepila jsem ubrousky na různé předměty nebo korálkovala.

Až objevení doodlování mi otevřelo nový směr.

Pro vysvětlení doodle je jednoduché až naivní kreslení, které nevyžadujete umělecký talent. Nejdříve jsem doodlování trénovala podle videí, jednoduché obrázky, pak jsem se naučila digitálně kreslit a vyzkoušela různé programy pro kreslení na iPadu.

Digitální kreslení v Procreate

Rozhodla jsem se pro Procreate a navrhla v něm naše první logo. To bylo v době, kdy jsme se chystali na cestu obytným vozem. Návrh jsme si dali na hrnečky, trička i nálepky.

Digitální produkty - workbook zvířataWorkbooky, návrhy triček, videokurzy

Postupně jsem zkoušela kreslit návrhy na trička, své workbooky pro rozvoj kreslicích dovedností, razítkovací štětce atd. Pak jsem nakreslila doodle námět
na náš obytný vůz, a s ním přišla první zakázka.

Takže i vy můžete tvořit, vytvářet digitální produkty, cestovat nebo mít více času na svoji rodinu, přestože nemáte talent na umělecké kreslení, stačí si pouze najít svůj styl.

Chcete si promluvit a vymyslet produkty pro vás a vaše podnikání?

Napište mi na e-mail: info@edux.cz.Život naplno logo - styl doodlování

Dejte si odběr NOVINKY na webu a získáte informace o akcích, tipy na digitální kreslení, nové workbooky či kreslicí výzvy.

Šipka sketchnoting

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/