Znáte slovo DOODLE?  Doodle v překladu znamená jednoduché (bezmyšlenkovité čmárání).

Zapojte se do 3 denní kreslicí výzvy od 21.9.2022 – 23.9.2022, která je ZDARMA.

Dejte si odběr NOVINEK a získáte termín další výzvy. Upřesnila bych, že jde o naivní, jednoduché kreslení. Doodle někdo zná jako nástroj na organizování schůzek, ale ten nemám na mysli.

Doodle výzva - Obytný vůz EDUX ilustraceCo vás čeká za kreslicí a vzdělávací výzvu?

3denní bezplatná doodle výzva s následným online živým kurzem. Začínáme 21.9.2022 v 19 hodin. Zapojte se do kreslicí výzvy, jde o 3 dny, resp. 3 večery, kdy si vyzkoušíte, jak jednoduše kreslit. Není důležité umět kreslit, ale vědět, jak na to.

1.) Doodle výzva na vás čeká v uzavřené skupině. Bude mít 3 dny a je ZDARMA pro nadšence pro doodlování a jednoduché kreslení.

2.) Kreslicí a výuková výzva  se těší na aktivní zájemce, kteří budou mít chuť tvořit, ukazovat a sdílet své nápady a také diskutovat. Skupina je otevřena 1. 9.2022 jako začíná nový školní rok. Připojte se. Doodle kreslici vyzva

3.) Skupina bude fungovat do konce září, ale samotná výzva bude 3denní.

4.) Cílem výzvy je vyzkoušet si: jak vznikají jednoduché obrázky, v jakých formách existují a k čemu všemu je lze využít. Od tvoření dárků, odpočinku až po obchodní komunikaci či jako nástroj pro řešení problémů. Výzva je ZDARMA.

5.) Pokud vás DOODLE výzva zaujme, můžete pokračovat v kurzu, a to hned v říjnu.

6.) Kreslicí a vzdělávací doodle výzva bude spočívat v kombinaci:

  • materiálů
  • živého streamu pouze v uzavřené skupině DOODLE aneb kreslíme si
  • odkazů na videa, která jsou určena pouze pro členy skupiny DOODLE výzvy

7.) E-mailový DOODLE kurz – 10 dnů (volně navazuje na kreslicí výzvu).

Doodle výzva

 

POZOR!!!! Zářijová kreslicí DODDLE výzva byla UKONČENA.

Dejte si odběr NOVINEK a získáte informace o NOVÉM termínu kreslicí výzvy, o akcích, videokurzech, webinářích a nových workboocích. Navíc získáte i materiály zdarma. Řekněte o akci taky kamarádkám a přátelům.

Kreslicí doodle výzva - Šipka sketchnoting

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/