Chcete si otestovat své kreslicí dovednosti, tak se zapojte se do kreslicí výzvy. Jedna už proběhla v červnu a trvala sedm dnů.

Kreslíme různé tvary rámečků

Je jedno, zda umíte parádně kreslit nebo začínáte. Na facebookovém profilu Zizitom nebo v uzavřené skupině Sketchnoting aneb čmáráme si proběhnou další výzvy. Užijte si spoustu kreslicí zábavy. Je to už několikátá výzva a je určena pro nácvik jednotlivých prvků vizuálních poznámek / sketchnotingu.

Rámečky jsou vhodnou formou zdobení zápisu – ať už jsou to cestovatelské deníky, poznámky z přednášky, nebo rámečkem zdobte jakékoliv marmelády nebo cokoliv, co máme doma a na co potřebujeme nalepit štítek.

Rámečky využijte i ve své práci – pracovní zápisy, prezentace nebo na poradách. Mohou být součásti názvu přednášky na flipchartu nebo v deníku. Oživit je můžete i různými ikonkami.

Jak rámečková výzva fungovala?

Upoutávka ke kreslicí výzvě

Upoutávka ke kreslicí výzvě – rámečky

Každý den bylo jedno zadání, a jelikož každý z účastníků kreslí jinak nebo se potýká s nedostatkem nápadů,
v některé dny byla zprostředkovaná i ukázka, jak jednoduše v 6 krocích nakreslit například dort nebo jahodu a tak dále. Trvala celkem 7 dnů.

Výhodou kreslicí výzvy je i inspirace a nápady od dalších účastníků.

Rámečky pro firmy, ale i do deníků pro radost

Pokud máte chuť kreslit, ale výzvu jste objevili až teď, vyzkoušejte si v létě  své dovednosti. Ukážu vám jak rámečky oživit ikonkami.

Odebírejte NOVINKY na webu www.edux.cz najdete ke kdekoliv
pod článkem, získáte tak užitečné tipy na kreslení v podobě zadání výzvy, ale i pozvánky na streamy, webináře a informace o nově vytvořených produktech.

Kreslicích výzev už bylo několik

První trvala 21 dnů a byla zaměřená na různé typy ikonek různých oblastí, např. zvířata, účesy, vesmír, jak se jednoduše představit, kreslení zeleniny, oddělovače textů atd.

Poté vznikl workbook, protože o takový druh výzvy byl velký zájem. Workbook
s názvem Jak jednoduše kreslit si můžete zakoupit a kreslit dle něj až 30 dnů. Každý den – jedno téma s ukázkou.

Po malých krocích můžete kresbu trénovat i v anglickém jazyce. Obsah obou workbooků je totožný.

Další denní kreslící výzva byla zaměřená na vizuální abecedu a tam šlo o trénování ikonek, které začínaly na stejné písmenko, kreslili jsme 4 až 5 ikonek.

Tímto zábavným způsobem

Jak jednoduše kreslit - workbooky

Jak jednoduše kreslit – workbooky

lze trénovat i zaznamenávání odborné firemní tematiky, slovíčka z angličtiny.

Jelikož citáty a motta jsou v motivaci a
k zamyšlení velmi podnětné, byla další výzva věnovaná jim.

Další kreslicí výzva byla zaměřená na barvy, zadání tedy bylo spíše orientační, ale nebylo nutné se ho striktně držet. Důležité bylo použít ve svých jednoduchých kresbách barvy. Opět byla zaměřena na kreslení jednoduchých obrázků podle vlastní volby.

Kreslíte pro radost či relax?

Chcete kreslení využít i při tvorbě videa? Pokud nechcete trénovat sami nebo čekat na spuštění kreslicí výzvy, můžete trénovat s některým z mých workbooků.

Kreslit můžete krok za krokem, v Jak jednoduše kreslit najdete ukázky a vy je můžete buď překreslit, anebo si vymyslete vlastní provedení. Přidat si ke kreslení můžete i zvířata a kreslit v 6 krocích s novým workbookem- Jak jednoduše kreslit zvířata.

Šipka sketchnoting

Dejte si odběr NOVINEK a získáte inspiraci co a jak kreslit, kam si zajít nebo kde se inspirovat

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/