Kdy jindy si vyzkoušet sketchnoting než na Vánoce?

Kreslení, čmárání si, vybarvování, obtahování… to vše může spadat pod SKETCHNOTING – hit loňských let i roku příštího. Že vy jste s ním ještě nezačali?

Nejspíš jste měli napilno. Jedna porada střídala druhou. Měli jste spoustu práce s novým webem, vymýšleli hravý design pro váš obchod… ale teď jsou Vánoce a kdy jindy kreslit než na Vánoce?

Vánoce - dárky Jak jednoduše kreslit sketchnoting

Jak jednoduše kreslit sketchnoting

Vánoce – kreslete společně s dětmi

Chcete sketchnoting/vizuální poznámky zkusit, ale obáváte se, že z kreslení už jste dávno vyrostli? Cítíte se nesví, když máte něco nakreslit. Nevíte, jak začít?

V tomto případě doporučuji začít kreslit s dětmi. Hezkým a navíc kreativním dárkem na Vánoce může být můj workbook: Jak jednoduše kreslit v českém a anglickém jazyce. Děti si nad obrázky příliš hlavu nelámou. Jde jim to samo. Navedou vás a inspirují. Teď před Vánoci máte spoustu motivů.

Nakreslete sněhuláka, vánoční stromeček nebo napište dopis Ježíškovi a dokreslete k němu obrázky.

Vánoce - dárek pro děti Omalovánky 2

Omalovánky 2 pro děti

Máte rádi omalovánky? Zkuste doodle omalovánky, malovat je můžete i vy, i vaše děti. V prodeji 2 varianty doodle omalovánek.

Vánoce a dárky. Co věnovat?  

Kreslený videokurz se vám může hodit, kdy chcete studovat z pohodlí domova. Věřím, že i přes počáteční smíšené pocity si kreslení zamilujete a budete se k němu vracet. Videokurz Sketchnotingu může být vaším dalším krokem, jak se sketchnotingem/skečnoutingem začít. Řekněte si o něj Ježíškovi, nebo ho darujte svým blízkým.

Vánoce dárek - Videokurz Sketchnotingu

Videokurz Sketchnotingu

A co teprve, když už nějaké obrázky nashromáždíte! Pak začnete přemýšlet, jak je využít.

Sketchnotingové obrázky nejprve ozdobí vaše diáře, potom vám budou dělat společnost na poradách a než se nadějete, ozdobí váš web.

Ať už se sketchnotingem plánujete cokoliv, začít s tím můžete už teď. A nebo si dáte kreslení jako novoroční předsevzetí?

Věnovat jako dárek na Vánoce můžete i dárkovou poukázku k digitálnímu kreslení – Procreate.

Těším se na inspiraci skrze vašich výtvorů.

Zdenka Tomaidesová – Zizitom
Trenér, kouč a sketchnoter
E-mail: info@edux.cz

Doporučujeme jako dárek na Vánoce:

Zůstaňme v kontaktu

86C13096 B400 4F05 AC87 F66A73CE5E98

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/