Zvu vás na předvánoční kreslení nejenom sněhuláků, ale i vánočních ikonek. Společně si nakreslíme pár sněhuláků, seznámíme se a pobavíme se i o tom, co by vás zajímalo a na co se zaměřit v příštím roce.

Setkání proběhne tak, že uvidíte i mé kreslené obrázky. Budu kreslit v tabletu, takže mě můžete následovat krok za krokem. Připravte si papír, blok a fixy nebo pastelky. Můžete využít i tmavý papír a kreslit bílou fixou.

Kde, kde a jak se přihlásit?Kreslíme sněhuláky

Termín: 1.12.2021 v 19 hod.
Google Meet – odkaz získáte 2 dny předem na svůj e-mail.
Přihlásit se můžete: Sněhuláci

Prosincový stream:

Termín: 9.12.21 od 19 hod.
Téma: Myšlenková mapa
Přihlásit se můžete: https://bit.ly/Myslenkovamapa

A pokud vám kreslení úplně nejde, jste tady správně… ukážeme si krok za krokem, jak na to.

Chcete si to nejdříve sami natrénovat424E4575 A470 4588 848C 16CB9F69B684

Začněte s mým workbookem – Jak jednoduše kreslit. Kreslit můžete se mnou – překreslovat obrázky a ikonky nebo využít zadání a zkoušet si kreslit sami podle sebe.

Zůstaňme v kontaktu a získáte tak informace o dalších podobných akcí, ale i tipy na kreslení a materiály ke tvoření. Můžete taky sledovat můj profil na FB: Zizitom.

Těším se na setkání

Zdenka Tomaidesová

86C13096 B400 4F05 AC87 F66A73CE5E98

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/