Nemáte čas neustále sledovat různé sociální sítě? Chcete mít informace o tom, co se u nás děje, na jednom místě? Dejte si odběr NOVINEK.

Odběr novinek z EDUXu

Kreativita a vizuální myšlení

Jednou až dvakrát měsíčně vám přijde e-mail. Pokud patříte mezi nadšence kreativity, osobního rozvoje, vizuálního myšlení a sketchnotingu, tak získáte jako poděkování za odběr cvičení či workbooky, se kterými můžete hned začít tvořit.

Díky nim si můžete postupně zdokonalovat své vizuální zápisy, vkládat obrázky na blog, vytvářet grafické zápisy, prezentace či firemní komunikaci. Vylepšíte si obrázky na weby i blog. Další využití vám prozradím až v e-mailech.

Dejte si odběr NOVINEK a budete vědět, kdy pořádáme taky kreslicí výzvy, streamy či webináře nebo i firemní vzdělávací akce. Učíme taky digitálně kreslit v programu Procreate na iPadu.

Můžete si taky přečíst zkušenosti s používáním workbooků nebo s hodnocením výuky.

Odběr Novinek aneb co se u nás děje

Odběr Novinek - e-booky

Kaizen – chci změnu e-book s bonusem

Dozvíte se o webinářích, které pořádám, nebo o termínech živých vysíláních. Také budete včas informováni, kdy začíná nová kreslicí výzva, abyste se do ní mohli zapojit. Můžete se stát i tvůrci obsahu nových workbooků či videokurzů.

Dejte si odběr novinek - workbook zdarmaNa závěr ještě malé doporučení, pokud si dáte odběr novinek:

Kontrolujte si zpočátku v e-mailu složku, kam mohou spadat hromadné e-maily či spamy. Dost často se stává, že tam naše e-maily končí. Kdykoliv se můžete z odběru odhlásit.

Už na vás čeká první e-mail, stáhněte si můj workbook a v šesti krocích můžete začít trénovat ikonky.

Stačí dát odběr NOVINEK

Další den vzít do ruky blok, fixy nebo pastelky začít trénovat nové ikonky.

Dejte si odběr novinek

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/