Jste právě na mateřské dovolené? Chystáte se v nejbližší době vrátit do práce? Přemýšlíte, jak kombinovat práci a péči o rodinu?
Zvu na Online kongres – Jsem maminkou II by se vám, milé maminky, milé ženy, mohl líbit.

Online kongres pro maminky a moje účast?

Ráda bych vás za sebe pozvala na část, ve které se budu věnovat tématu: Jak si rychle zaznamenat úkoly a myšlenky. Jde o ochutnávku tématu, ve kterém jsem se zaměřila na nácvik a tvorbu jednoduchých ikonek, které lze využít do diáře. Získáte tipy, jaké fixy či bloky použít na trénování.

Online kongres pro maminkyZjistíte, že na kreslení vám stačí základní geometrické tvary, ze kterých budou vznikat jednoduché kresby, ikonky. Svůj workbook ještě doplním o další tipy, video a cvičení a bude k dispozici v průběhu listopadu i jako vánoční dárek pro maminky, manželky, přítelkyně, které toto téma zajímá a mají rády papírové diáře a notesy.

Prezentaci jsem rozdělila na krátké video a cvičebnici, kde zjistíte, jak ke kreslení ikonek přistupovat. Najdete tam i vzory na zápisy úkolů či myšlenek. Moje prezentace bude v sobotu 23.10.21.

Jelikož se pomalu Vánoce blíží – tip na kreativní dárek

Doporučuji sledovat web – workbooky. Jde o část věnovanou sketchnotingu a jednoduché formě kreslení, kde si podle zadání můžete kreslit. Navíc si můžete nejenom trénovat ikonky a jednoduché obrázky, ale i jazyk, jelikož jeden z workbooků je v angličtině.

Zadejte si odběr našeho zpravodaje, získáte hned Workbook – Jak kreslit v 6-ti krocích ikonky a další tipy a informace z oblasti vizuálního myšlení, kreativity či doodlování (kreslení jednoduchých obrázků). Najdete ho na každé stránce.

Kdy, jak dlouho aneb něco o organizaci

Online kongres bude probíhat 18.–24.10.2021, registrovat se na něj lze už nyní.
Online kongres
Kongres vznikl pro podporu žen a maminek, aby svůj život i mateřství mohly prožívat v souladu samy se sebou, se zachováním svých osobních hranic a svých potřeb. Cílem kongresu je i inspirovat maminky, jak lze přirozeně rozvíjet a vzdělávat jejich děti, ale i sebe.

• účinkovat bude 40 skvělých lektorů a odborníků s 53 tématy
• z pohodlí domova si budete moci pustit vybrané webináře v čase, který vám vyhovuje (v rámci 24 hodin, videa budou vždy dostupná od 9.00 do 9.00). Videa si můžete pauzovat, vracet zpět, přehrát znovu.
• všechna videa budou v průběhu kongresu opravdu za celkovou symbolickou cenu 53 Kč (tedy 1 webinář za jednu korunu). V předprodeji si jej nyní můžete koupit za cenu 368 Kč (všech 53 videí plus několik bonusových videí).

Podrobnější informace o online kongresu najdete na webu www.jsemmaminkou.cz
Dotazy: Ing. Zdenka Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/