Chcete vytvořit originální prezentaci?

Hledáte jednoduchou formu a zároveň originální, ručně kreslené ikonky? Sketchnoting stetce ProcreateZkuste razítkovací štětce zejména, pokud používáte na kreslení grafický program Procreate v iPadu. Razítkovací štětce by se vám mohly líbit. Připomenou vám razítka z dětství. Ťuknete na plochu tabletu a máte ikonku. Ikonku pak můžete vybarvit, zvětšit či zmenšit.

Chcete si navíc ještě ušetřit čas?

Zkuste tento druh štětců – digitální produkt. Je vytvořený výhradně pro Procreate a kreslení na iPadu. V jiných grafických programech ho nelze využít (ani na mobilu v aplikaci).

Nabízíme tyto sady štětců – stačí kliknout na podrobnější informace o dané specializaci:
Razítkovací štětce skola11.) Škola 1 – celkem 31 štětců
2.) Škola 2 – celkem 30 štětců
3.) Cestování – celkem 42 štětců
4.) Sketchnoting – celkem 40 štětců
5.) Šipky – celkem 35 štětců

Štětce s názvem Škola můžete využívat pro tvoření školních vizuálních zápisů, na prezentace vybraných témat i při on-line výuce. Lze s nimi vytvářet i různé pracovní listy se školní tematikou.
Se sadou štětců na Cestování, dovolenou lze vytvářet různé obrázky, plakáty související s cestováním. Ikonky lze využít i do digitálních diářů či bullet journalů.

Sada razítkovacích štětců Sketchnoting je určena k vytváření vizuálních poznámek. Můžete je využít na zápisy přednášek, tvorbu vzdělávacích pomůcek či na vlastní zápisky z jakékoliv oblasti. Šipky lze využít jako doplněk ke Sketchnotingu/vizuálním poznámkám či ke školním štětcům. Jsou výhradně určeny pro tvorbu dalších projektů. Připravujeme další sady razítkovacích štětců bubliny, hlavy zvířat a postavičky.

Upozornění:šipky razítkovací štětce - Provcreate razítkhttp://štětceovací štětce nelze samostatně prodávat dál.

Všechny štětce lze vzájemně kombinovat s dalšími sadami. Stačí si je stáhnout do iPadu, sami se naimportují do Procreatu.
Výhoda: Ikonky jsou již nakreslené, nejsou součástí žádné databáze. Volně s nimi můžete tvořit podle vlastní fantazie.

Zajímá vás něco ohledně jejich použití či instalace? Sady lze vytvořit i na zakázku. Dotazy pište na e-mail: info@edux.cz.

Chcete se naučit digitálně s programem Procreate?
Rozsah 2 x 2 hodiny – základní funkce Procreate v ceně: 2000 Kč (cena je konečná). Výuka probíhá on-line, nutností je mít iPad a nainstalovaný Procreate.

Výuka

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/