Jak žít  naplno a pracovat odkudkoliv. E-book

Cítíte se unaveně, bez nápadů a energie? Svět se rychle mění – co byste mohli dělat? Dochází vám, že roky běží a čas se nedá vrátit, a Vy si stále říkáte: to je všechno? Nenaplňuje Vás práce, které se věnujete? Cítíte se uvězněni a chcete vidět více ze světa?

Odpovědi najdete v e-booku: „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ 

E-book je rozdělen do čtyř částí: 

1. Kdo jste a kam kráčíte – úvodní zamyšlení
Chcete změnit svou stávající situaci? Analýza Vaší momentální situace. Nejlepší místa pro levné podnikání.
Analýza, definice cílů, a status quo.

2. Stanovte si cíl
Minimalismus aneb kouzlo jednoduchosti. Naučte se zacházet s životními náklady. Buďte odborníky.
Plánování a strategie postupu.

3. Postavte si základ
Jak se stát digitálním nomádem? Jak vydělávat? Tipy a doporučení. Které práce můžete dělat odkudkoliv? Najít tržní niku znamená myslet jinak. Užitečné nástroje pro digitálního nomáda. Kroky k realizaci.

4. Vytrvejte jako ti nejlepší.

žít a pracoívat naplno Kaizen - chci změnu e-book

Kaizen – chci změnu e-book

CHCI ZMĚNU A ŽÍT NAPLNO:

Autorka knihy
Zdenka Tomaidesová – Trenér, kouč a sketchnoter
Napsala jsem e-book „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“, který volně navazuje na e-book: Kaizen – chci změnu, který je věnovaný změnám a strachu z nich. Oba e-booky jsou vyústěním mé několikaleté trenérské a koučovací praxe.

I já jsem chtěla změnit styl své práce, a tak jsem začala. Co kdybychom Vám to nejen řekla, ale také ukázala jak se živit tím, co opravdu milujete?

Důvody k napsání:
Miluji volnost, svobodu, kreativitu, moře a cestování. Své cestovatelské zážitky oživuji svými ilustracemi a sketchnoty.
Kontakt: info@edux.cz Mobil: +420 723 916 559

Mé projekty
Portofolio
Cestujeme: Život naplnodigitalni nomad ebook 2017 – kopie
Blog o změnách: Chci změnu
Instagram: Zdenkakresli

———-Reference aneb co řekli čtenáři o ebooku————–

Hodnocení a postřehy těch, kteří e-book „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“. E-book četlo několik desítek čtenářů. Je určena pro ty, co si s touto myšlenkou pohrávají a chtějí začít. Ohlasy jsou velmi pozitivní, přečtěte si pár z nich:

„Autorka popsala skvěle pro čtenáře, kteří se s tématem nomádství seznamují co to je a jaké jsou možnosti podnikání. Oceňuji i množství různých odkazů a praktických stránek a nástrojů pro práci. Teď je mi už jasné, kdo je nomád.“
Kristína H.

„Skvělý souhrn hodnotných informací, které nejen že pomohou, ale i na konkrétních příkladech ukážou různé pracovní možnosti. Líbí se mi taky úvodní cvičení a techniky, které pomohou si ujasnit, co chci a lépe se rozhodnout.“
Lukáš T.

„Pročetla jsem e-book a myslím, že je skvělý a inspirativní. Moc se mi líbí, jak si dala na výběr lidem, zda jít či nejít cestou nomádů a k tomu vhodné cvičení pro rozhodnutí. Oceňuji taky množství textu a zajímavé informace. Zaujala mě část věnovaná času a jak s nim nakládáme a i o tom, kdo nám krade čas.“ Mariana T.

CHCI SE TO NAUČIT:

Záruka
100% záruka spokojenosti BEZ RIZIKAKOUPIT E-BOOK
Celý obsah webových stránek a obsah e-booku „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ je chráněn autorským právem. Nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého písemného souhlasu. Všechna práva vyhrazena. Život je pestrý a různorodý, můžete přestoupit i na jinou kolej, není potřeba neustále jet pouze jedním směrem.

Jestli stojíte o změnu životního stylu, tak je e-book pro Vás ten pravý.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/