Termíny: 24.1.2019, 13.3.2019

„Pokud děláš to, co jsi dělal vždy, dosáhneš stejného výsledku, jaký jsi vždy dosáhl. Takže pokud chceš dosáhnout jiného výsledku, začni DĚLAT NĚCO JINÉHO”.

Kurz „Prodávat s úspěchem – techniky NLP” je určen všem, kteří se pohybují na obchodních jednáních a přicházejí do kontaktu se zákazníkem. „Pokud děláš to, co jsi dělal vždy, dosáhneš stejného výsledku, jakého jsi vždy dosáhl. Takže pokud chceš jiný výsledek, začni DĚLAT NĚCO JINÉHO”.

prodávat s úspěchemJe zaměřen na využití techniky a principy NLP. Neuro-lingvistické programování vychází ze studia systémového modelu úspěšné mezilidské komunikace, úspěšného chování, schopností a postojů.

Cílová skupina:

  • obchodníci
  • konzultanti
  • a ostatní, kteří se věnují prodeji

prodávat s úspěchemProdávat s úspěchem podle NLP
Kurz „Prodávat s úspěchem podle NLP” je určen všem, kteří se pohybují na obchodních jednáních a přicházejí do kontaktu s klientem. Doporučujeme spíše pokročilým obchodníkům, kteří se zaměřují ne tak na prodejní techniky, jako spíše chtějí využívat svoji emoční inteligenci, více pracovat na přesvědčeních, které je v obchodě  omezují a mobilizovat vlastní potenciál.

Obsah tréninku – obsah „Prodávat s úspěchem – techniky NLP”:
* NLP jak funguje prodejní proces
*Efektivní komunikace jak v obchodním cyklu
* Budování silného partnerství (klient- partner)
* Jak činí vaši klienti rozhodnutí
* Cílený raport – vytváření důvěry a následné vedení rozhovoru
* Preference myšlení – vizuální, sluchové, kinestetické
* Pohled na jednání s klientem z různých perspektiv – různé pozice vnímání přináší nové možnosti
* Věřit si na své cestě k úspěchu
* Role hodnot v obchodě – reakce na prodejní situace
* Elegantní jazyk prodeje – využití metafor nebo příběhu ze života při jednání

Přínos pro účastníky kurzu:

Tento způsob komunikace vám pomůže zlepšit prodejní komunikaci s druhými, natrénovat řešení nejčastějších komunikačních situací od vyjednávání, přípravy na obchodní jednání či lepší zvládnutí konfliktu do budoucna. NLP využívá emoční inteligence, jak komunikovat efektivně podle smyslových preferencí (vidím, slyším a cítím), pomáhá rychleji navázat vztah a zároveň motivovat sebe sama. Zároveň taky lépe poznáte sami sebe.

Lektor

Ing. Z.Tomaidesová – specializace prodejní a komunikační dovednosti, osobní rozvoj Master NLP

Po ukončení školení obdrží účastníci Osvědčení o absolvování kurzu.  Cena kurzu zahrnuje teze lektora a malé občerstvení. Lze realizovat i jako firemní trénink.

Rozsah výuky a doba konání: 8 hodin v době 9:00 – 17:00 hod.

Místo konání:
Klimentská 50
Praha  101 00
Pronájem Klimentská

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/