Jak hodnotí workshopy, individuální výuky odborníci z praxe?

Přemýšlíte, zda jít, či nejít na workshop sketchnotingu? Kde a jak ho využít ve své profesi? Říkáte si: „To není pro mě – já kreslit neumím“? Toto jsou nejčastější námitky, které slyším. Proto bych se s vámi ráda podělila o to, jak na mé workshopy, webináře reagují profesionálové z řady oborů, např. z oblasti reklamy, HR/personalistiky, marketingu či finančnictví či zdravé výživy.

Co říkají o mých workshopech sketchnotingu?

Ovládněte sketchnoting - videokurz

Ovládněte sketchnoting – videokurz

Setkání se Zdenkou bylo obohacující jak po profesní, tak i lidské stránce. Probírali jsme možnosti vizualizace zdánlivě složitějších verbálně/písemně vyjádřených myšlenek (v oblasti komunikace a práci s lidmi) a musím konstatovat, že forma sketchnotingu je v některých případech možná efektivnější řešení pro rychlou prezentaci a přijetí abstraktních soft“ témat, než dlouhé písemné texty, které nudí a nevzbudí takový zájem a soustředění.

reference EDUX

Jak profesionálové vnímají sketchnoting

Zatím se s tím učím pracovat, ale díky tomu, že kresba sketche mě nutí najít hlavní jádro sdělení/problému a vystihnout ho do obrázku, tak to pomáhá už mně samotné při přípravě. Zbaví tak sdělení veškerého komunikačního balastu, který ruší a odvádí pozornost mě i ostatním.

A kreslit opravdu nemusíte umět :-) Je to jako s rukopisem…vždycky se nakonec graficky vyjádříte a je to specifické právě pro vás…. Navíc Zdenka je ohromě pozitivní člověk, který dodá školení i tu příjemnou vřelost a přijetí, doporučí, poradí, takže se budu v budoucnu těšit na další pokračování.

Martina Vyčichlová, HR Proffesional


Zdenku jsem poznala díky účasti na jejím kurzu sketchnotingu. Předala mi základy a spoustu zkušeností a tipů jak na to“. Zaujala mě nejen její schopnost grafického vyjádření, ale popravdě také její know how z oblasti koučingu, mentoringu a psychologie, které vede k sebepoznání a uvědomování si vlastních kvalit a také k sebedůvěře. Jsou to témata, kterými se také zabývám a moc se mi líbí, jak Zdenka propojuje tyto dva světy.

Navíc dokáže využívat moderní nástroje a platformy pro vytváření i sharování obsahu a posunuje tím hranice „obyčejného“ obrázku na úroveň vypovídajícího contentu, který umí předat i emoce. Od té doby jsme profesně v kontaktu a vždycky je velmi ochotná a milá, poradí a pomůže. Určitě stojí za to Zdeňku potkat a přizvat ji ke svému businessu :-)

Co říkají odbornice z oblasti marketingu

Kateřina Doležalová, Strategic Planner (Advertising/Marketing


Workshop sketchnotingu bylo skvělým praktickým školením s velice individuálním přístupem. Oceňuji mnoho rad a tipů, které mi Zdenka udělila a také to, že jsem skutečně pochopila, že k tomu, abych dokázala využívat sketchnoting nepotřebuji umět kreslit.

Jsem nesmírně vděčná za to, že jsem na školení šla, i když jsem si říkala, co já tam budu dělat, když neumím ani kreslit ani hezky psát. Ale nebojte vše se dá naučit. Pokud váháte, radím vám jděte do toho! Já jsem na sebe nesmírně pyšná. :-)

Ingrid Lorková, Marketing Specialist at Internet BillBoard


Zdenčino školení sketchnotingu bylo velmi přínosné. Její zápal pro věc jde poznat na první pohled, samotné školení bylo v menší skupince a proto se Zdenka mohla věnovat každému z nás intenzivně. Také jsme se hodně inspirovali navzájem. Barevné poznámky využívám v lektorské praxi i ve vlastních zápiscích z konferencí a přednášek. Dají se také výborně využít v marketingu.

Jaroslava Kořená, Entrepreneur, Innovator ✮ CEO at Finanční svoboda s.r.o. ✮ Marketing Content Strategist

Jak jednoduše...workbooky sketchnoting EDUX

Jak jednoduše…workbooky sketchnoting EDUX

Zaujalo vás to a jak začít?

Tak co, taky to zkusíte? Můžete využít i dárkovou poukázku nejenom na Vánoce. Výuka sketchnotingu probíhá ve skupinkách, ale dost často i individuálně či formou individuální on-line výuky.

 

probíhá online – nejčastěji Google Meet.

Individuální výuka – 2 hodiny
Termín si lze domluvit (dopoledne, odpoledne)

Koupit

V současné covidové době (2021) probíhají zejména jednodenní webináře se zaměřením na veřejnost nebo uzavřené pro učitelé. Znáte moderní „bussines walking“ (jednání při chůzi)? Já praktikuji něco jako sketch-eating:)

Kde začít ve vlastním tempu z pohodlí domova? Kupte si

Dotazy: Ing. Zdenka Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz, tel. č. +420 723 916 559.

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/