Potřebujete udělat vizuální zápis z konference či firemního setkání? Využijte Procreate a naučte se digitálně kreslit resp. zaznamenávat myšlenky. V dnešní době je to výhodou. Můžete cestovat a pracovat na cestách, iPad je lehký a skladná a Procreate si jednorázově zakoupíte a stačí ho pouze aktualizovat.

Jak vytvářet grafické a vizuální zápisy efektivněji? Využijte grafický program Procreatedarkovy poukaz 500

Objevili jste vizuální myšlení/skečnouting a chcete naplno využít jeho potenciál i pro řadu obchodních či marketingových projektů, určitě jste si všimli, že tvorba obrázků někdy nejde tak rychle, jak potřebujete.

Vizuální zápisy - reference výuka ProcreateTřeba potřebujete více obrázků pro vaše projekty a někdy i je vytvořit za velmi krátkou chvíli a  „ručního” skečnouting /sketchnoting nedávat tolik času a možností, kolik byste potřebovali. Potřebujete zrychlovač a tím může být váš tablet/iPad.

Jak kreslit na tabletu/iPadu?

Abyste se mohli v rámci skečnoutingu/sketchnotingu vzdát klasického bloku a tužky, potřebujete si pořídit nebo využít i tablet/iPad i jiné značky. Stáhnout si do něj kreslící programy. K tomu se vám bude hodit Apple tužku, s níž budete kreslit. Odpadne vám tak neustálé nošení sešitů a všech psacích potřeb. Pokud tablet již používáte v rámci práce, tak u sebe, a tak jej aspoň využijete ještě jinak.

Vizuální zápisy pomocí kreslicího program – Procreate

Výbornou zprávou pro všechny je, že do kreslících programů nemusíte investovat. SketchBook je zdarma a druhým je  Sketches Pro je za minimální poplatek (149 Kč). Oba tyto programy mají řadu funkcí, s nimiž získáte řadu možností. Jsou i další, závisí, jak je chcete používat. Nejvíce využívám Procreate, ve kterém pořádám webináře i individuální výuky. Ukázky, co všechno lze tvořit digitálním kreslením – prezentace, vizuální zápisy, obrázky na weby a bloghy, digital art, ilustrace i výuka.

Věnujte jako DÁREK! Vytvoříme dárkovou poukázku.
Vizuální zápisy - Prezentace, digital art, grafický vizuální zápis

Prezentace, digital art, grafický vizuální zápis

Individuální výuku na téma sketchnotingu či na téma, jak kreslit na tabletu lze věnovat jako dárek k narozeninám, k výročí či k Vánocům. Napište nám na e-mail: info@edux.cz.

Kreslete digitálně – naučte se Procreate

Můžete tvořit obrázky, kopírovat je, měnit jejich barvy, jednoduše je smazat, ukládat, libovolně si můžete zvolit tloušťku pera, existuje i možnost kombinace vašeho obrázku s tužkou. Pořád zde ale zůstává skutečnost, že si obrázek sami nakreslíte… jen práci zefektivníte a uděláte ji více zábavnou.

Pokud u vás ve firmě nebo ve vašich projektech má vizualizace procesů hlavní slovo, uděláte dobře, když jej posunete dál. Obrázky klidně můžete využít i do svých marketingových prezentací. Kreslení v programu Procreate, který je potřeba si zakoupit.

Proč pro kreslení využít iPad?

• kreslení na tabletu znamená úsporu času,
• obrázky vytvořené na tabletu jsou atraktivní,
• výtvory lze ukládat v různých formátech,
• odpadne vám nutnost nošení psacích potřeb,
• můžete kombinovat již vytvořené obrázky – recyklovat.

Některé návody na kreslící programy mohou být v anglické verzi, nemusíte mít na jejich pochopení čas a tak s tím vším vám moc ráda pomůžu. Nutnost mít iPad, Apple tužku a aktuální verzi Procreate (kupuje – jednorázová platba v ceně 250 Kč).

SešitCo si ušetřit čas a využít konzultaci pro vizuální zápisy?

• seznámím vás s možností kreslit na tablet,
• vysvětlím, jak v grafice fungují vrstvy a jejich výhody,
• ukážeme si štětce, kopírování, vlastnosti vrstev, práce se soubory,
• probereme základní i pokročilé funkce tohoto programu,
• výstupní formáty, video a GIF,
• prozradím, jak díky kreslení v tabletu ušetřit čas,
• jak dosáhnout dokonalých tvarů a udělat skvělé pozadí…

Domluvíme se na konzultaci?
Osobně či on-line. Napište mi na e-mail: info@edux.cz. Cena konzultace závisí, zda jste uživatelem Procreatu, nebo se chcete naučit či něco vytvořit.

Individuální výuka: 4 hodiny/ 4 x 1 online, cena: 4.800 Kč.

PROCREATE

Dotazy: Ing. Z. Tomaidesová, tel. č. +420 723 916 559

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/