Webinář aneb když nemáte čas někam chodit! Dobrou zprávou pro každého, kdo se chce vzdělávat, je ta, že je to možné a snazší než kdy dřív! Můžete přečíst řadu odborných knížek, můžete shlédnout spoustu dokumentů nebo absolvovat některý z kurzů. Informací je spousta a všechny jsou dostupné!

Mnohdy ale touhu po nových informacích a chuť se vzdělávat překazí nedostatek času. Nevyjede vám to v práci, večer už se vám nikam nechce, nemáte hlídání pro děti. Potom se může stát, že docházku začnete vynechávat nebo kurz odložíte na neurčito. Proto možná bude lepší, když vůbec nikam chodit nebudete a začnete se vzdělávat z pohodlí domova. Webináře tohle umožňují!

Co je to webinář a proč ho vyzkoušet?

Webinář je online forma semináře na určité téma. Stejně jako u klasického semináře si vyberete pro vás zajímavé téma a na seminář se přihlásíte. Jediným rozdílem mezi seminářem a webinářem je ten, že nikam nepůjdete, nýbrž si otevřete notebook a webináře se zúčastníte třeba z pohodlí vašeho domova. Veškerá komunikace probíhá online. Samozřejmě nemusíte zůstávat jen doma, webináře se můžete zúčastnit i z firemní školící místnosti, zkrátka odkudkoliv. Klíčové je připojení k internetu a příslušenství, jako je kamera a mikrofon.

Dotazy: Ing. Zdenka Tomaidesová, tel. č. +420 723 916 559 nebo e-mail: info@edux.cz.

Jaké jsou výhody webináře?

• Rychlé spojení s lektorem bez nutnosti někam chodit.
• Pohodlí domova nebo vlastní kanceláře.
• Oboustranná živá komunikace.
• U webináře potřebujete jen počítač s náležitým příslušenstvím a připojení k internetu.
• Cena webináře bude díky úspoře nákladů mnohem nižší než u běžného semináře.
• Webinář je moderní forma komunikace.
• Webináře jsou efektivním způsobem vzdělávání se.
• S webinářem si ušetříte spoustu času a vaší energie.

Co je v nabídce?

Lze se domluvit i na jiném tématu.

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/