Jak vybrat dárek nejenom k Vánocům pro své blízké? Co něco tvořivého a zároveň relaxujícího?

Vánoce jsou tady co nevidět. Z nejrůznějších časopisů i výloh obchodů už určitě dostáváte tipy na vánoční dárky ve velkém. I já jsem přispěchala s tipy na vánoční dárky. Jaký dárek letos vašim blízkým nadělit něco opravdu cenného, třeba workshop sketchnotingu, e-book či Skype kurz Cesta k úspěchu?

Dárek - dárková poukázka nejenom na Vánoce1.) Dárek – možnost změny, nadělte jim ebook „Kaizen – chci změnu” nebo workbook na tvoření

Dárek - tip na e-book Kaizen - chci změnu

Kaizen – chci změnu

V ní se mimo jiné dozví, že změna nemusí být náročná, protože k ní lze dojít pomocí malých krůčků. Od nového roku tak mohou vaši blízcí uplatňovat pravidla z knihy a třeba tak dotáhnout do konce své novoroční předsevzetí. K ebooku získáte jako bonus i zapojení do projektu „365 otázek”, které je mohou dovést do cíle.
Cena: 250 Kč
Vánoční bonus: 2 hodiny Skype koučinku či konzultace.

Rozšiřte jejich obzory vzdělávacím kurzem

Ať už se vaši blízcí zabývají čímkoliv, vždy mohou okusit něco nového. Mají-li kreativní srdce, určitě se jim bude líbit na kurzu Sketchnotingu. Potěšit je můžete i jinými kurzy z nabídky – třeba na posílení sebedůvěry, zlepšení obchodních dovedností a podobně.
Cena workshopu: 750 Kč vč. DPH při zakoupení letos.

Cesta k úspěchu – věnujte Skype výuku nebo e-book: Kaizen chci změnu

Možná už své blízké dobře znáte, a proto víte, že se jim v průběhu roku třeba nikam chtít nebude. Místo konání kurzu mohou mít poněkud z ruky a nebo budou zaneprázdněni nejrůznějšími povinnostmi. I přesto je můžete potěšit kurzem – Skype výuka je pro ně to pravé.

Výhodné na Skype výuce je rozdělení na časově kratší úseky (podle domluvy po hodinách s časovým odstupem), které nezatíží ani velmi zatížené. Délka spolupráce 1,5 měsíce. Součásti jsou i studijní materiály a jako bonus e-book „Kaizen – chci změnu”.
Cena Skype výuky:
3.500 Kč bez DPH, rozsah: 8 hodin.

2.) Dárek ve formě workbooku – „Jak jednoduše na sketchnoting?”

Jde o vizuální poznámky aneb o kombinaci slov a ikonek. Je to zábavný, relaxační, kreativní způsob, jak si nové poznatky lépe pamatovat, srozumitelně a jednoduše vysvětlovat nové poznatky nebo originálně představit svůj projekt. Případně i další workbooky.

V ceně: 290 Kč vč. DPH, rozsah: 95 stránek.

Dárek - Jak jednoduše...workbooky sketchnoting EDUX

Jak jednoduše…workbooky sketchnoting EDUX

Proč se letos uchýlit k netradičnímu dárku?
Vánoce jsou bezesporu nejkrásnějším obdobím v roce. A dárky k nim zajisté patří. Pokud vám to loni nevyšlo, tak letos určitě můžete vašim blízkým nadělit něco hodně netradičního. Něco, co je posune na jejich životní cestě k úspěchu.

Kurzy a e-booky s tématikou sebepoznání jsou bezesporu velmi hodnotné a do rukou vašich blízkých přijdou v pravý čas.

Až Vánoce skončí a odbije poslední hodina roku 2017, nastane kouzelný okamžik. Načneme nový kalendář, koupíme si nový diář (jestli ho nenajdeme už pod stromečkem) a začneme od znova. Nový rok je dobou novoročních předsevzetí. S nimi nám mohou pomoct právě kurzy a  věnované sebepoznání.

Dotazy ke kurzům či k zaslání ukázkám z e-booků adresujte na:
Ing. Zdenku Tomaidesovou, tel. č. 723 916 559, e-mail: info@edux.cz.
Vystavíme i dárkovou vánoční poukázku.

3.) Dárek  – digitální kreslení v Procreate formou individuální online výuky.Dárek - Digitální kreslení Procreate VIDEOKURZ

Obsah konzultace:
1.) Základní funkce (velikost plochy, názvy souborů, vytváření složek, sdílení souborů, přesouvání objektů, zvětšování a zmenšování)
2.) Ukážeme si různé druhy štětců, gumování, rozmazávání barev – efekty
3.) Barevné palety: jak míchat barvy, jak si sestavit vlastní paletu barev z obrázků
4.) Ukázky, jak můžete tvořit sketchnoty (vizuální zápisy/prezentace)
5.) Vrstvy a jejich vlastnosti (název, kopírování, masky, zamknutí vrstvy, slučování vrstev, vyplnění plochy, invertní plocha)
6.) Zajímavé barevné efekty, když chcete vytvářet umění (liquid effect, noisy, clone)
7.) Psaní textů a jak s textem pracovat
8.) Další možnosti (import štětců, písma)
9.) Nahrávání videí, asistent kreslení, kreslení symetrické, tvoření např. mandal)
10.) Gesta – efektivní práce v Procreatu
11.) Otázky a odpovědi, tipy

Rozsah: 2 x 2 hodiny. Podmínkou je iPad, digitální tužka a aktuální verze Procreate (nutno zakoupit předem před výukou.).
Cena: 4.000 Kč/2 x 2 hod.

PROCREATE

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/