Jak vypadá váš žebříček životních hodnot?

Často se vám stává, že nemáte program na večer? Hledáte akci, na kterou byste vyrazili spolu s partnerem nebo naopak sólo? V tom případě se nechte pozvat na další Večery se Zdenkou. Probírat se budou pro život velmi důležité životní hodnoty – ovlivňují chování, pomáhají mobilizovat síly.

CílůŽivotní hodnoty jsou pro život velice důležité

Láska, rodina, kariéra, přátelství, humor, upřímnost, svoboda, harmonie, respekt…a jaké jsou vaše životní hodnoty? Víte, že pokud si k vašim životním hodnotám špatně nastavíte cíle, můžete se vyčerpat?

Samozřejmě. Možná po něčem usilovně toužíte, ale ne a ne toho docílit – vaše cíle se zkrátka neshodují s životní hodnotou. Pro úspěch a životní pohodu je nutné životní hodnoty si správně uspořádat.

„Píle zaměřená na špatné cíle je ještě škodlivější než lenost dosahovat těch správných.“ Peter Bamm

K tomu budete potřebovat mimo jiné i tužku a papír, hlavně ale chuť přijít a pobavit se se Zdenkou a jejími dalšími hosty. Tak přijďte si popovídat o tom, co je pro vás důležité. A konečně vykročte za změnou, tentokrát již s nově uspořádaným seznamem životních hodnot.

Tak nenechte si ujít další Večery se Zdenkou dne 16.3.2017. Pokud jste na nich byli minule víte, že si s sebou domů odneste i inspiraci. Nehodí se Vám čas? Poslechněte si můj podcast na téma životní hodnoty.

Večery se Zdenkou – organizační pokyny:
Místo konání: Café Martin, Sokolovská  Praha 8
Začátek: 18.30 hod.
Doba trvání: 2 hod.
Termín potvrzení účasti: 10.3.2017
Přihlášky: zde

Moje projekty:
E-book: Kaizen – chci změnu
Youtube: Startujeme změnu
E-book: Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv

Těším se na setkání Ing. Zdenka Tomaidesová, tel. č. +420 723 916 559

Další aktivity a workbooky:

Koučování

Workbooky – osobní rozvoj

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/