Sledujte Zdenku na YouTube! Na YouTube je svým fanouškům opět o kousek blíž.

Nově inspiraci seženete i na Youtube – Jak nastartovat změnu

ZdenkaTomaidesova sketchnoterPro inspiraci, nápady a návody na změnu a úspěch si nově můžete zaskočit i na Zdenčin Youtube kanál, kde vám Zdenka z dát tipy na kreslení, jak si vést cestovatelský deník nebo tipy pro osobní rozvoj. Psst! Pro ty, kteří nevědí, kde sehnat úspěch a inspiraci ( ne všude ji totiž mají).

Ale zpátky na kanál Youtube!

Teď si do svých oblíbených záložek můžete přidat i Jak nastartovat změnu na Youtube, kde vám Zdenka přinese nejen rozhovory s hosty, ale také zajímavé povídání, videa i tipy na inspirativní literaturu. Nechte se nalákat k přečtení knihy „Kam se poděl můj sýr? “, inspirujte se videe s názvem „Jak úspěšně komunikovat“ nebo video, které se věnuje typologii lidí ponořte se do  „Jdi za svým snem – jak překročit komfortní zónu“. Pokud se vám nechce číst, rozhodně nemusíte.

Jak se vizualne prezentovat tipTřeba v nich přijdete na kloub technice, kterou posílíte motivaci a vlastní úspěch a nebo se dozvíte, že kreativita je v mnohých případech efektivním nástrojem k úspěchu. Na Zdenčině kanálu Youtube zjistíte, že cesta k úspěchu vede skrz veganství, skrz pouť dlouhou 16 000 kilometrů nebo že je přímo spjatá s vydáním knihy. Zároveň si však budete vědomi toho, že k vašemu úspěchu můžete vykročit vlastním směrem.

Jak nastartovat svoji změnu samostatně?Jak jednoduše...workbooky sketchnoting EDUX

Sledujte tipy pro seberozvoj  – jednoduché kreslení, v oblasti kreativity na Youtube kanálu – Jak nastartovat změnu. Hledáte tip pro svůj restart či nový start, tak se podívejte na tipy z oblastí sebedůvěry, jak se zklidnit, tipy na motivační filmy, jak pracovat se svoji osobností atd. Inspirace se nabízí i v jiných formách, můžete kreslit ikonky, tvořit vizuální zápisy či kreslit rámečky.

Podnětů ke změně či úspěchu není nikdy dost, a proto se rozhodně změně poddejte, vykročte k úspěchu, poslouchejte, bavte se, inspirujte se a sdílejte. Zároveň sledujte, jak je vám úspěch stále blíž a blíž.

Zajímá vás kreativita, vizuální poznámky – tipy, na co se podívat:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/