Jak být úspěšnější v životě a v práci? Tak na to hledá lidstvo odpověď stejně vehementně jako Rudolf II. recept na elixír mládí. Těžko říct, zda si někdy úspěch zakoupíme v lékárně v podobě kapek, kdy jen pár jich postačí k tomu, aby jsme napravili škobrtnutí ve vztazích a nezdary v práci. Jistý je však fakt, že i kdyby se to nepodařilo, nemusíme věšet hlavu.

Vždyť na otázku Jak být úspěšnější si už dnes umíme hezky odpovědět. Dobrou zprávou pak je, že úspěch může být v dnešní době velice pohodlný.

Úspěch nebyl nikdy blíže, už včera

Kaizen - chci změnu

Kaizen – chci změnu

Jak být úspěšnější? Zkrátka se pro úspěch natáhněte! Už včera byl na dosah a dnes bude ještě blíže. Kdybychom pro vás postavili ukazatel směru s cestičkami směřujícími k úspěchu, tyčil by se do neskonalé výše a svými početnými šipkami by byl až nepřehledný. To znamená, že dnes máte nekonečné množství možností pro sebevzdělávání.

Na internetu si můžete vybrat kurzy a semináře (od 2017 změna ceny – lze využít cenu letošního roku a přihlásit se na tréninky v r. 2017) se zaměřením na vaši situaci. Posilte svoji sebedůvěru, zlepšete vaše prodejní dovednosti, využijte firemní tréninky pro zlepšení komunikace ve vaší společnosti, zvolte kurz Asertivní komunikace pro ženy pro posílení vašeho já. Pracovat můžete i individuálně prostřednictví SKYPU. Opravdu si stačí jen vybrat. Tak už víte, jak být úspěšnější?

Za úspěchem se můžete hnát hezky usazeni na pohovce

Jak být úspěšnější? Zatímco nad touto otázkou možná marně přemýšlíte, do podvědomí se vám dostává myšlenka, že k úspěchu budete nejspíš muset našponovat všechny vaše síly. To ale vůbec není pravda. Dnes a to zejména díky on-line době se můžete za úspěchem hnát a přitom být hezky usazeni na pohovce.

Hezkým příkladem je Skype koučink, kdy si kouče pozvete k sobě domů. Oceníte úsporu času i pohodlí domova. Od  9/2017 nově i individuální výuky workshop Sebepoznání pro ženy  a Cesta k úspěchu.

kaizen chci zmenu bonusy 2022 EDUXDalším pohodlným řešením je poslech projektu Zdenčin pokec, ve kterém hosté prozrazují své recepty na úspěch. Silvie Stachová vám prodá kousek Beskyd a její recept na úspěch zní – následuj své srdce. Víťa Válka vás pro změnu naladí pro digitální nomádství a jeho receptem je změnu záměrně vyprovokovat!

V neposlední řadě vám může Jiří Stejskal úspěch zabalit do čokolády. Na webu Zdenčin pokec však najdete spoustu podobných receptů. A znáte to! Kolik receptů na svíčkovou omáčku shlédnete a pak nakonec vytvoříte svou originální verzi? Podobné je to i s úspěchem.

Víte, jak být úspěšnější? Někdy se jen stačí nechat inspirovat.

Dotazy, nápady: Ing. Zdenka Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz nebo +420 723 916 559.

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/