Revoluce v podnikání aneb nebojte se zbohatnout na tom, co vás baví  – kniha.

Revoluce v podnikání aneb nebojte se zbohatnout na tom, co vás baví od autora Daniel Priestley. Právě TEĎ začíná éra podnikatelů – nenechte si ujet vlak! Svět vstupuje do nové epochy: doby podnikatelů, činorodých majitelů malých firem a flexibilních inovátorů.

Těžkopádné dinosaury průmyslové éry pomalu ale jistě překonávají hbité start-upy, ambiciózní malé společnosti a autoři technických inovací. Je na čase přestat se dřít. Získejte svobodu, vydejte se za svými sny a zbohatněte na tom, co vás baví.

Kniha Revoluce v podnikání vám pomůže osvojit si přístup úspěšného podnikatele. Ukáže vám lepší způsob myšlení, navazování kontaktů i vydělávání peněz.

Úspěšný podnikatel Daniel Priestley vám prozradí svůj recept, jak se v dnešní skvělé době naladit na notu probíhajících změn a dosáhnout fenomenálního úspěchu. Recept, který se už mnohokrát v praxi osvědčil.

Zjistíte, jak se propracovat až do „podnikatelského ráje“ – stavu, kdy děláte to, co vás skutečně baví, děláte to na výbornou a dostáváte za to štědrou odměnu.

O autorovi:
Daniel Priestley je úspěšný podnikatel, mezinárodní řečník a autor bestsellerů.
S podnikáním začal v roce 2002 (ve věku jedenadvaceti let) a už před dovršením pětadvacátých narozenin dokázal vybudovat event marketingovou firmu s obratem v řádu mnoha milionů dolarů. Od té doby stál u zrodu několika úspěšných společností ve Velké Británii, Austrálii a Singapuru.

Během své kariéry Daniel Priestley koupil, vytáhl z bahna a následně prodal řadu firem. Dokázal získat kapitál a vybudovat společnosti v několika zemích. Má to štěstí, že mu je mentorem Mike Harris, člověk, který vytvořil tři věhlasné společnosti v hodnotě mnoha miliard liber.

Daniel Priestley vybral stovky tisíc liber na charitativní projekty a působil ve vedení několika dobročinných organizací.
V roce 2010 spustil akcelerátor podnikatelského růstu, jehož cílem je pomáhat malým firmám projít fází růstu. Každým rokem Danielův tým vytipuje několik firem z celého světa, které se pak mohou tohoto devítiměsíčního růstového procesu zúčastnit. Akcelerátor dokázal získat podporu čelných osobností ze světa byznysu, investorů a společností.
Daniel je znám jako autor spojení „globální malá firma“ a svou vizi „podnikatelské revoluce“ razí už od roku 2007.

S Danielem Priestleym můžete být v kontaktu prostřednictvím jeho blogu: www.entrevo.com/blog nebo Twitteru: www.twitter.com/danielpriestley.

„Daniel Priestley velmi trefně reaguje na fakt, že většina stávajících povolání nebude za pár let vůbec existovat. Pokud chcete dělat jen to, co vás baví, přečtěte si jeho knihu a začněte s vlastním byznysem.“ Martin Kešner, zakladatel start-upové soutěže Vodafone Nápad roku

„Chcete začít podnikat v dnešní době? Máte touhu splnit si své sny a žít život prospěšný druhým? Knížka Davida Priestleye pro Vás bude skvělou inspirací.“ Jana Merunková, spoluzakladatelka a ředitelka yourchance o.p.s.

Doporučujeme podobně zaměřené kurzy:

  • Asertivní komunikace pro ženy
  • Sebepoznání pro ženy
  • Kreativita – zvyšování potenciálu a vnímavosti
  • Osobní koučování

Kontaktní údaje:
Monika Srchová
redakce Ekonomie a podnikání
tel.: 234 264 437, e-mail:srchova@grada.cz

GRADA Publishing, a.s., U Průhonu 22, 170 00 Praha 7, www.grada.cz

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/