Jak úspěšně uskutečnit osobní změnu? Vyzkoušejte KAIZEN

Alternativní strategie změny se jmenuje Kaizen. Přemýšlíte co a jak dál? Toužíte po uskutečnění svých snů, no nevíte, jak začít?  Učila jsem se, inspirovala a sbírala zajímavé lidské příběhy.  Napsala jsem e-book „Kaizen– chci změnu“ podle japonské filozofie KAIZEN, která se stala již pevnou součástí mého života.

Kaizen aneb pomalými kroky opouštím zónu komfortuVěřím, že dokáže změnit i Váš dosavadní život a uskutečnit Vaše osobní sny. 

Získáte soubor opomíjených otázek, o kterých je důležité přemýšlet pro nastartování změny. Pokud si myslíte, že se Vaše cesta ubírá nesprávným směrem, povedu Vás krůček po krůčku k cílům, které si sami nebo i společně stanovíme (prostřednictvím koučování).

Kaizen – a chci změnu” je filozofie, která Vás motivuje k dalšímu sebepoznávání. Mým cílem při přípravě e-booku bylo Vám dát návody, tipy a inspirovat Vás k pozitivním posunům ve Vašem životě. Pokud stojíte o trvalou změnu, pak je pro vás kniha Kaizen ta pravá.

Jak já sama vnímám změny pomocí filozofie KAIZEN?

Odpovím Vám pomocí analogramů, které mi pomáhají jinak přemýšlet a hledat odpovědi na vlastní otázky.

K – Kreativní a Klidný způsob, jak změny nastartovat
A – Aktivní a pozitivní směrem k tomu, co chceme a potřebujeme
I – Intenzivní práce na sobě samých – po malých krůčcích
Z – Zajímavý posun v osobním vývoji
E – Energický a Emoční boj se sebou samým a osobním pohodlím
N – Náročná, ale uspokojivá práce s vlastní psychikou

Jak dosáhnout změny bez vnitřního odporu?kaizen chci zmenu bonusy 2022 EDUX

Změna je slovo,  se kterým se budete v průběhu svého života setkávat permanentně – ovšem pouze pokud nejste statická bytost, která jen tak bloudí a tápe. Pokud jste, právě teď nastal čas, kdy je potřeba tuto osobu postrčit kupředu…

  • Studujete a najednou přemýšlíte, kam dál a co v životě dělat.
  • Potkáte svou životní lásku a začnete uvažovat o rodině, novém bydlení a o tom, kde a jak chcete využít čas, který jste dostal od života do vínku.
  • Máte vlastní děti a Váš život se opět posunul o úroveň výš. Jste zkušenější, vyzrálejší . Děti odrostly a čas, který jste jim věnoval s radostí  a láskou pominul a najednou máte více prostoru pro sebe a opět přemýšlíte, jak ho smysluplně využít…

Je důležité uvědomit si, co právě pro Vás znamená naplnění života a úspěch. Zda je to splnění cíle nebo samotná cesta, na základě které se učíte, jak přelstít sebe sama a přelomit vnitřní negativní postoje.

Objevovat to, co funguje právě na Vás, jak si poskládat priority,  jak toho dosáhnete a kdy to uskutečníte a zda je to přesně to, o co v průběhu své cesty stále usilujete.

Uvědomit si,  že změna, kterou podnikáte, ovlivní i další lidi kolem vás a zda i oni budou změně nakloněni a budou Vás podporovat.

Co získáte nákupem e-booku „Kaizen – chci změnu„?

• Průvodce na cestě ke změnám – podporu, nápady, techniky, sebepoznání
• Praktická cvičení, příběhy lidí, kteří to zvládli a příklady z praxe
• Nastartujete jiný styl myšlení a díky tomu zaktivujete  Váš vnitřní kompas
• Zvýšíte vnímavost vůči svému okolí a lidem, které začnete potkávat
• Ebo0k přináší možnost hrát si, podpořit tvůrčího ducha a podněcuje kreativní myšlení
• Začnete využívat svou mysl k získání úspěchu pro sebe i své okolí
• Naučíte se dělat zásadní rozhodnutí, kterých jste se dosud báli
• Uvědomíte, že srdce a mozek mají být v rovnováze

Využijte tu svou šanci, podnikněte akci a nechte se vést!

Šanci máme všichni stejnou. Vychutnejte si radost a povznášející pocit z vítězství. Najděte odvahu porazit vnitřního kritika v sobě. Vyjděte z vlastního stínu, staňte se režiséry svého vlastního životního příběhu, nečekejte a pusťte se do práce!

Ing. Zdenka Tomaidesová, trenér a kouč NLP
autorka e-bookuKaizen – chci změnu“ a blogu „Chci změnu

Objednejte si e-bookKaizen – chci změnu„, cena: 250 Kč. Cena je konečná. Navíc máte k němu 2 bonusy – Projekt 365 otázek a Deník vděčnosti.


Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/