Sebepoznáním k úspěchu. Ne nadarmo se říká, že když pozná člověk sám sebe, najde podstatu smyslu života. Sebepoznání není pro nikoho snadným úkolem. Mnozí lidé o odtajnění svých kladných a záporných stránek nemají vlastně zájem. Nechtějí se dozvědět pravdu. Anebo mají jednoduše strach. Je velice přínosné zamyslet se čas od času nad svým konáním a činy. Položit si otázky a nalézt na ně odpovědi, to je cíl spokojeného života.

Sebepoznání k úspěchuNajděte v sobě nevídané

Sebepoznání je problém mužů i žen. Je známo, že mužská polovina populace svoje problémy tak neprožívá a dokáže je hodit za hlavu. Něžné pohlaví je jiné. Chce najít na své otázky určité odpovědi. Každá žena je spokojená, příjemná a přitažlivá jen tehdy, pokud má všechno pod kontrolou, uklizeno a postaráno o děti. Není možné vyhýbat se denním povinnostem ani myšlenkám, které se derou neustále na mysl.

Jak se osvědčit v práci i doma?

Pokud chce být žena opravdu zajímavá pro svého muže i okolí a úspěšná v práci, měla by si dokázat odpovědět na otázky, které jsou pro spokojený soukromý i pracovní život důležité. Postavit se problémům čelem, to je síla, kterou mnohé ženy nemají. Jakmile si ujasníme své starosti, najdeme na ně rychleji řešení.

Ženy by se měly zamyslet také nad svými dokázanými zkušenostmi za poslední měsíce i roky. Z dobrých by měly vycházet, ze špatných se poučit. Každá rozumná žena by měla hledět do budoucnosti pozitivně. Nedělat si chmury, ale také si vše nemalovat růžově. V mládí je všechno fajn, ale za deset či patnáct let? Pracovat na sobě a změnit se k lepšímu je důležitý krok.

Sebepoznání je možné rozvíjetMyšlenková mapa - videokurz

Sebepoznání u ženy je velmi důležité hlavně v pracovních záležitostech. Mnohé ženy si patřičně nedůvěřují a podceňují svoje schopnosti. Díky nízkému sebevědomí mívají často podřadnější práci, než by mohly mít. Pro všechny dámy, které si nevěří, a chtěly by se to dokonale naučit, jsou určeny:

♥ SKYPE individuální workshopy sebepoznání zejména pro ženy (ukázky technik při Skype výuce – vedle článku)

koučování.

Školení, kterého se účastní ženy různých povah, typů a vzdělání jsou bez pochyby přínosné. Cílem těchto kurzů je rozšířit si svoje obzory, zapracovat na sobě po stránce nabytých zkušeností, například navštěvovat rekvalifikace a studia. Kurzy jsou určeny pro ženy všech kategorií, obchodnice, asistentky, recepční, maminky na mateřské dovolené, ale i dámy před důchodem.

Posílit svou sebedůvěru je nejdůležitější na světě!

Praktické kurzy Sebepoznání naučí ženy pracovat se svou motivací, hledat v sobě silné i slabé stránky. Od 9/2017 začínáme i s online verziou. Je možnost kdykoliv začít a navíc je dostupnější cenově pro ty, co přemýšlejí o koučování a připadá i finančně nedostupné. Tento workshop již absolvovali i zaměstnanci firem jako je Hartmann Rico, ALWIL Medical s.r.o., Pharmadex s.r.o., Icopal Vedag CZ s. r.o. a další.

Naučí se technikám, které pomáhají lépe zvládat stresové situace. V kurzech se naučí lepšímu vyjadřování, které uplatní při obchodních jednáních, valných hromadách i důležitých pracovních schůzkách. Zbavit se trémy je v těchto situacích k nezaplacení. Dokonalé vystupování bez trémy je na pracovním poli jasným úspěchem!

sebepoznání - Kaizen - chci změnuDěti nejsou celý život ženy!

Každá žena by měla mít určena svůj životní cíl, kromě výchovy dětí a dobré práce. Proč se nevrhnout do nových nepoznaných činností, které byly zasunuty do pozadí právě kvůli výchově dětí? Většina žen se naprosto oddá starostem o děti a manžela a žije tak stereotypní a nudný život. Ženy chtějí být také samy sebou! Nejsou na světě jen proto, aby se staraly o děti! I ženy mají silné charisma a chtějí dokázat velké věci!

Žena by se měla zamyslet nad tím, co je její silnou stránkou a zdokonalovat se v ní. Věnovat se činnostem, které jsou přitažlivé a zábavné. Pokud se člověk věnuje činnostem anebo službám, které ho baví, má v životě skoro vyhráno. Při práci je dobré si uvědomit, v jakých situacích dochází k selhání, ke zbytečné kritice. Položit si otázku, zda jsme spolehliví, oblíbení je také zajímavé. Položit se do svých myšlenek a přemítat o svém životě není nesmysl, ale povzbuzující!

Sebepoznání pomáhá ženám ujasnit si své životní cíle. Ženy, které poznaly samy sebe, dokázaly velkolepé věci! Pochopily své poslání, touhy i to, co by chtěly dělat v budoucnosti. Možná chcete změnit práci, možná více cestovat a méně pracovat?

Díky kurzu Sebepoznání pro ženy se otevře nová cesta, která slibuje úžasnou budoucnost! Lze realizovat i jako firemní trénink.

Workshop „Sebepoznání pro ženy“  nabídne ženám první a zásadní krok ke změně!

Využijte pro své přemýšlení o změnách v životě ebook „Kaizen – chci změnu„, v ceně 250 Kč vč. DPH.

Doporučujeme kurzy pro ženy:

Přihláška na kurz „Sebepoznání pro ženy„. Informace ohledně e-bookuKaizen-  chci změnu„, koučování a kurzů na tel.č. +420 723 916 559.

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/